Cestovatelské přednášky na jednom místě

2000 km s koloběžkou po Irsku - Veronika Jiříčková | Diáky festival III


Facebook stránka přednášky

Kdy: 28.1.2023 17:00

Kde: BIO | OKO

Františka Křížka 15
Prague
170 00

Vstupenky

MAPA


✒ Co všechno se dá zažít během 40 dní na 2 000 km dlouhém putování po Irsku na koloběžce? Na to Veronika odpovídá: Všudypřítomná zeleň, ohromující modř oceánu, osvěžující kapky deště a všechny odstíny oblohy při západu slunce. Někdy se dělila o prázdné úzké silničky jen s ovcemi, jindy si užívala vychlazený Guinness za zvuků tradiční irské hudby ve společnosti úžasných lidí, které už dnes může nazývat svými přáteli.

???? Vstupné:
Celofestivalová permanentka 790 Kč
Jednodenní permanentky 390 Kč
Jen tato přednáška 160 Kč
???? On-line předprodej: https://bit.ly/Diaky_festival_III
https://bit.ly/Veronika_Diaky_festival_III

Veronika Jiříčková
Považuje se za celkem normálně nenormálního člověka, který má neklidné nohy. V překladu to znamená to, že ji touha po objevování krás naší planety nenechá chvíli v klidu. Jevystudovaný cestorušec a rekreolog, průvodce u Kudrnů a webový vývojář. Naprosto nejlíp ze všeho je jí na cestách nebo někde v přírodě. Na koloběžce, pěšky, v běhu, na lodi… Prostě, co je zrovna po ruce.

Její koloběžková kariéra začala v roce 2018, když se s ní vydala na svou první expedici, a to rovnou na to nejlepší místo na světě - Island. Od té doby vyrazila ještě i na poutní cestu do Říma, kolem ČR, podél polského pobřeží a její poslední a zároveň dosud nejdelší cesta vedla právě podél irského pobřeží.

Upozornění

Přednáškomat události neorganizuje, pouze je bezplatně pomáhá propagovat.
Veškeré informace o události jsou v režii organizátora. Tím bývá sám přednášející, místo konání nebo prodejce vstupenek.
Dotazy ohledně událostí tedy prosím směrujte přímo na organizátora.