Cestovatelské přednášky na jednom místě

Přednáška: Stopem do Maroka a zase zpět, Šebestián Bok (mistr ČR v autostopu)


Facebook stránka přednášky

Kdy: 12.6.2023 19:30

Kde: Přednášky o cestování

Vstupenky


Když jsem 6. ledna dokončil svoje první zkouškové, bylo mi jasné, že nechcu sedět na zadku. Týden na to balím batoh a vyrážím. Vydejte se se mnou na cestu do země hašiše, pouličního fotbalu a obrovské pohostinnosti.
Jako vždy to bude neřízená jízda, korigovaná pouze osudem.

Zažijeme nezapomenutelná setkání, budeme se ztrácet v medinách, skočíme si i do hor a uvidíme překrásné přírodní scenérie. Trochu nás skolí nečekaná nemoc a časově téměř nemožnou jízdu na Saharu nám zajistí osudová náhoda.
Je to země krásná, ale také to má svoje mouchy a pro místní zde není život nejlehčí.

Přesto na mě všichni nadšeně křičí: WELCOME TO MAROCO!

V 18ti jsem se v rámci MČR v autostopu podíval do Západní Evropy. Následně jsem sám vyrazil na měsíční cestu po Balkáně. Časem během cest mi dochází, že lidská dobrota a vzájemná láska je to, co mě pohání na cestách do neznáma. Minulý rok jsem navštívil Turecko, Gruzii a Arménii. Během cest páchám různé voloviny – třeba výstup na pětitisícovku Kazbek bez přípravy, ochutnávám různé pokrmy od místních – třeba medvěda, a snažím se získávat co největší nadhled. A hlavně samozřejmě žiju život naplno. Momentálně jsem nastopoval přes 55 000 km a moje nejnovější dobrodrůžo se odehrálo právě v Maroku.

VSTUPENKY kup včas a výhodněji ON-LINE www.KlubCestovatelu.cz můžeš přihodit i mapu nebo průvodce. Na místě jsou vstupenky dražší.
Během přednášky si dej drink nebo malé jídlo. Po skončení přednášky je bar otevřený do 22.00 hodin, poseď u nás v příjemné atmosféře s ostatními cestovateli.

Upozornění

Přednáškomat události neorganizuje, pouze je bezplatně pomáhá propagovat.
Veškeré informace o události jsou v režii organizátora. Tím bývá sám přednášející, místo konání nebo prodejce vstupenek.
Dotazy ohledně událostí tedy prosím směrujte přímo na organizátora.